Nyhetsbrev

Forlagskalender

Filmklipp

Trailer til filmen "Kongens nei"
Bok lagt til i handlekurv
Grill & BBQ-bibelen
Publisert onsdag 16. mai 2018

Nordmenn elsker grillmat. Det er enkelt å slenge kotelettene på knallvarm grillrist, og godt blir det. Men det finnes en annen måte å grille på som tar deg til grillhimmelen ­– barbecue.

 

Her får du fremgangsmåter for hvordan ulike kjøttstykker behandles på grillen for at de skal bli saftige og himmelsk møre – og få nydelig røyksmak. Boka inkluderer de norske klassikerne pinnekjøtt og svineribbe, og den viser deg også hvordan du behandler fisk og grønnsaker på grillen. Du får dessuten vite når du bør gå for barbecue og når det faktisk passer best å grille på gamlemåten. Et eget kapittel med forslag til deilig og enkelt tilbehør er også med.
 
Grill & BBQ-bibelen gir deg den enkle hemmeligheten bak barbecue. Fra nå av vil ordet grillmat få en ny betydning.

 

Roar Sandvik er kokk og bbq-mester, sertifisert dommer i Kansas City barbeque society.

Christen Roede er filmprodusent, ivrig fotograf og hobbykokk.

Anders Roede er grunnlegger og daglig leder av St. Hallvards bryggeri, fotograf og bbq-lærling.

 

Bestill boken her

Nye utgivelser

Kr. 499,-

Frukt- og grønnsaksleksikon

av Kari Vetlesen
Et komplett verk over verdens frukt og grønnsaker.
Les mer

Legg i handlekurv
Kr. 349,-

Mattetriks på null komma niks

av Yngve Vogt
Liker du tall og regning? Gled deg til denne boken!
Les mer

Legg i handlekurv
Kr. 399,-

Slagene som endret historien

av Martin J Dougherty m.fl
De største slagene i verdenshistorien
Les mer

Legg i handlekurv

Bestselgere