Artikkelarkiv

Nyhetsbrev

Forlagskalender

Filmklipp

Trailer til filmen "Kongens nei"
Bok lagt til i handlekurv

Vårens bøker 2018
Publisert onsdag 25. april 2018 av Elen Zickfeldt

Yngve Vogt

Mattetriks på null komma niks

Er du glad i tall og liker en utfordring? Vil du imponere deg selv og andre med lynrask mattemagi? Lær triksene som vil gjøre deg til en mester i hurtigregning!

 

Martin J. Dougherty

Slagene som endret historien

I denne praktboken har vi samlet 45 av de viktigste avgjørende slagene i historien – fra Meggido, 1457 f.kr til Irak, 2003

 

Han Petter Treider

Hvem var hvor

Spørreboka der det gjelder å ha to tanker i hodet samtidig. Det holder ikke med hvem, du må også vite hvor! Boka inneholder 1009 todelte spørsmål, og krever dermed 2018 svar. På den annen side, da får du også mulighet til å briljere dobbelt med dine kunnskaper.

 

Quiz Park

Kjempequiz 5

I denne nye kjempen av en quizbok får den quizhungrige enda flere spørsmål å bryne seg og sine venner på. Boka inneholder 3000 spørsmål innen kategoriene POPULÆRKULTUR, SAMFUNN OG DAGLIGLIV, VERDEN, LIVSSTIL, NATUR OG VITENSKAP, FINKULTUR, SPORT OG SPILL og HISTORIE

 

Tina Hauglund

Lille Tulla, strikk til barn 0-12 år

40 oppskrifter på luer, drakter, jakker, bukser og små kjoler. Alle plaggene har et tidløst design og en passform som barna garantert vil elske.

 

Kari Vetlesen

Frukt- og grønnsaksleksikon

En alfabetisk oversikt over frukt, grønnsaker og bær som dyrkes og spises i Norge og resten av verden. Fra eksotiske Abiu til den mer hjemlig kjente Åkerbær. Hver artikkel gir en enkel botanisk karakteristikk av de forskjellige artene, samt relevant informasjon om smak og anvendelse. Artiklene inneholder også plantenavn på en rekke språk. Oppslagsverket har register på latin og engelsk, i tillegg til en flerspråklig ordliste med lokale navn.

 

Hans Tvedt

Språkes løse fugler

- En røff guide til faste uttrykk og utslitte fraser
 
I denne boken serverer språkelsker og forlagsredaktør Hans Tvedt uttrykk som "bryte isen", "ditt og datt", "drite på draget", "klin kokos", "løs kanon", "ta ordet" og mer enn 200 andre mer eller mindre utslitte fraser i språket vårt, alle sammen presentert med en beskrivelse av og eksempler på bruk - og med henvisning til hvor uttrykket dukket opp for første gang - den gangen det var friskt og overraskende.

 

Roar Sandvik, Anders Roede, Christen Roede

Grill- og BBQ-bibelen

Er grilling en vanskelig kunst? Denne bibelen har svaret på alt: valg av grill og smoker, rett brensel, gode marinader og sauser, rett behandling av råstoffer og valg av tilbehør og drikke. Når du har lest denne boken er det slutt på engangsgrill og svette pølser fra Rimi. Grill og BBQ er kunst, men slett ikke vanskelig.

Vega Forlags katalog 2017

Vega Forlag katalog 2015
Vega Forlag katalog 2017

Bestselgere