Artikkelarkiv

Nyhetsbrev

Forlagskalender

Filmklipp

Trailer til filmen "Kongens nei"
Bok lagt til i handlekurv

Ny strikkebok fra Jorid Linvik
Publisert torsdag 31. august 2017 av Elen Zickfeldt

Nå er den her, Jorids Linviks bok Jorids småstrikk!

 

Etter utallige oppfordringer om flere oppskrifter til barn, og helst sett med både votter, sokker og luer, tok Jorid strikkepinnene fatt og gikk løs på nok en bok. Boken har 45 lekre oppskrifter, i glade farger og morsomme mønstre.

De nydelige bildene er tatt av Bodø-fotografen Marthe Mølstre, og du kan lese mer om henne på hennes hjemmeside her.

 

De to første bøkene til Jorid, Den store Votteboka og Den store sokkeboka har solgt over 50 000 ex, og rettighetene er solgt til Sverige, Finland og USA.

 

Fra forordet til boken:

Barn elsker å kunne pynte seg med fine småplagg som skiller seg ut fra mengden. Da er det perfekt med noe hjemmestrikket i friske farger og morsomt mønster. Ikke minst vil mange barn gjerne ha samme motiv både på klær og leker hvis det er noe de er spesielt opptatt av. Derfor har jeg tatt pinnene fatt enda en gang, og laget denne boka med matchende votter, sokker og luer som jeg håper de minste vil sette pris på. Kjenner du en liten gutt eller jente som elsker store kjøretøy eller søte katter, eller som aldri kan få nok av ponnier? Da kan den heldige mottakeren virkelig få fråtse i plagg med yndlingsmotivet på.


Hvis du ikke finner det motivet ditt barn liker best, har du nå sjansen til å designe ditt eget. Bak i boka er det nemlig flere tomme diagrammer der du kan tegne inn ditt spesielle design, og strikke helt unike ting andre garantert ikke har. Bare fantasien setter grenser!

Hvis du er en av dem med liten erfaring i mønsterstrikking, håper jeg at disse luene, vottene og sokkene kan bli overkommelige ting å øve seg på. Små strikketøy er dessuten hendige å ta med seg i veska for eksempel på reiser. Etter bare få timer med venting på fly eller tog kan et morsomt og personlig plagg ha sett dagens lys.

Jorid

 

Boken kan bestilles hos oss her, eller for eksempel hos Ark eller Haugenbok

 

    

 

Vega Forlags katalog 2017

Vega Forlag katalog 2015
Vega Forlag katalog 2017

Bestselgere