Artikkelarkiv

Nyhetsbrev

Forlagskalender

Filmklipp

Trailer til filmen "Kongens nei"
Bok lagt til i handlekurv

ADHD
Publisert torsdag 13. august 2015 av Elen Zickfeldt

Magnus sier om seg selv at han er født med navlestrengen rundt halsen, hull i hjertet og ADHD. Han moonwalket ut av mamma Hanna, og har danset siden. "Noen er født med ski på beina, men med min ADHD glemte jeg tydeligvis skiene". 12 gammel fikk han diagnosen ADHD, og mye falt på plass både for foreldrene og ham selv.

 

MagnusMagnus er danser, foredragholder, blogger, forfatter og skuespiller. I fler år har han reist rundt på skoler og institusjoner og holdt foredrag om hvordan det er å leve med ADHD. Han vil inspirere og motivere barn og unge med diagnosen til å finne frem det beste i seg selv, tørre å være den de er og bruke all energien på en positiv måte. Han er lei av alle fordommene samfunnet har mot mennesker med ADHD og mener det er på tide med en holdningsendring.

 

I Boken ADHD - ustoppelig energi forteller ham om oppveksten i lille Kjøllefjord, hvordan det har vært å være foreldre, søsken, venn, kjæreste og arbeidsgiver til en som ham; med masse energi og jetmotor, men også med stort behov for rutiner og rammer for å trives. Han forteller åpent og ærlig om motgang og medgang og hva som har gjort at han har klart å følge drømmer og oppnå mål han har satt seg. Boken er en fin blanding av biografi og selvhjelpsbok, skrevet med humor og innlevelse.

 

Hvis du vil lese mer av Magnus, kan du besøke bloggen hans

 

Boken kommer i oktober - du kan forhåndsbestille den her

Vega Forlags katalog 2017

Vega Forlag katalog 2015
Vega Forlag katalog 2017

Bestselgere