Artikkelarkiv

Nyhetsbrev

Forlagskalender

Filmklipp

Trailer til filmen "Kongens nei"
Bok lagt til i handlekurv

Artikkelarkiv

Ny strikkebok fra Jorid Linvik

Publisert 31.08.2017
Strikking er fortsatt like popuært, og det er utallige strikkebøker på markedet. Det kan virke som det nesten er et umettelig behov for nye bøker om strikking. Selv er vi stolte over nettopp å ha fått Jorid Linviks tredje bok inn døren. De to første bøkene hennes har solgt nærmere 50 000 og er solgt til både Sverige, Finland og USA.

Les mer

NTB 150 år

Publisert 31.08.2017
1. september fyller Norsk Telegrambyrå 150 år, og i den anledning utgir Vega Forlag, i samarbeid med NTB, en omfattende jubileumsbok.

Les mer

Elon Musk

Publisert 10.03.2016
Biografien om Elon Musk, mannen bak PayPal, romfartsselskapet SpaceX og solenergibedriften SolarCity. En mann med en enorm drivkraft og en fremtidsvisjon på høyde med den beste science fiction-roman.

Les mer

ADHD

Publisert 13.08.2015
ADHD – smak på ordet. Hva tenker du når du hører det? Uro, kaos og lærevansker kanskje? Magnus Jackson Krogh vil gjerne knuse de mytene – og har skrevet en lettlest og lærerik bok om det å leve med en slik diagnose. ADHD er både hans verste fiende og beste venn.

Les mer

Barn som spiser for lite

Publisert 13.08.2015
Høsten er her, og det er barnehage- og skolestart for små og store barn. Mange barn har et anstrengt for hold til mat , og det kan også forplante seg videre til barnehage og skole. I denne boken hjelper spesialpedagog Dorte Bordal deg som forelder med å kartlegge familiens situasjon, forstå de psykologiske mekanismene som kan skape konflikter og gir råd og veiledning for å bryte en ond sirkel.

Les mer

Vega Forlags katalog 2017

Vega Forlag katalog 2015
Vega Forlag katalog 2017

Bestselgere